Αυτή είναι η μόνη τροφή που απαγορεύεται να φάει η Kate και η Meghan, τώρα που έγιναν royal

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η μόνη τροφή που απαγορεύεται να φάει η Kate και η Meghan, τώρα που έγιναν royal

Θα σου περνούσε ποτέ από το μυαλό;

Τα μέλη που δουλεύουν για την βασιλική οικογένεια πρέπει να ακολουθούν μία αυστηρή λίστα με οδηγίες, η οποία επηρεάζει τη ντουλάπα, την συμπεριφορά, αλλά και το τι πρέπει να τρώνε οι royals. Πριν από κάποιους μήνες μάθαμε πως η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να καταναλώνει οστρακοειδή και το βρήκαμε εξαιρετικά λογικό, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να προκληθεί τροφική δηλητηρίαση από τα όστρακα.

Πλέον ξέρουμε ποια είναι η τροφή που δεν επιτρέπεται να καταναλώνει η Kate Middleton και η Meghan Markle, τώρα που είναι royals, αλλά και τι άλλο πρέπει να αποφεύγουν σχετικά με την διατροφή τους. Ο μάγειρας της royal οικογένειας Darren McGrady επιβεβαίωσε, πως απαγορεύεται να σερβίρεται φαγητό, το οποίο περιέχει μεγάλη ποσότητα σκόρδου ή κρεμμυδιού.

Αυτό το είδες; Royal alert: 4 πράγματα που δεν γνώριζες για τη διατροφή της Kate Middleton

Η Δούκισσα της Κορνουάλης (aka Camilla Parker Bowles) ειδικά, μισεί το σκόρδο, όσο τίποτα άλλο. Όπως ήδη σου έχουμε πει σε άλλο κείμενο απαγορεύονται όστρακα και θαλασσινά, καθώς υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης. Κάπου εδώ να σου πούμε πως ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει, πως λατρεύει το σούσι, κάτι που αποδεικνύει πως αρκετοί βασιλικοί κανόνες σπάνε κατά διαστήματα.

Η πλήρης λίστα των φαγητών που απαγορεύεται να τρώει η βασιλική οικογένεια και κατ’ επέκταση η Kate και η Meghan είναι η εξής.
-Φουά γκρα (λιπαρό γαστρονομικό έδεσμα από συκώτι χήνας ή πάπιας)
-Ωμό κρέας (η βασίλισσα το μισεί)
-Φαγητά που περιέχουν πολύ σκόρδο ή κρεμμύδι
-Οστρακοειδή

Δες και αυτό: Αυτό το ήξερες; Υπάρχει ένα φαγητό που η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται ρητά να καταναλώσει