Nomads: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες και ιδού το πρώτο αγώνισμα της ημέρας

Nomads: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες και ιδού το πρώτο αγώνισμα της ημέρας

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη τα πιο sexy αγόρια και κορίτσια

Περίπου 24 ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του reality περιπέτειας Nomads. Αύριο το βράδυ θα γνωρίσουμε κι επίσημα τους 20 συμμετέχοντες που ταξίδεψαν μέχρι τη Μαδαγασκάρη και δοκιμάσουν την αντοχή και την τύχη τους σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Μέχρι όμως εκείνη η στιγμή να φτάσει θα σου συστήσουμε από εδώ τους παίκτες που θα αγωνίζονται, θα σου πούμε ποιους έχουμε ήδη ξεχωρίσει, αλλά θα σου παρουσιάσουμε και το πρώτο αγώνισμα στο οποίο θα αναμετρηθούν.

Οι ομάδες του φετινού Nomads είναι οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι». Η ομάδα των Κροκόδειλων θα έχει το μπλε χρώμα ως σήμα της ενώ, η ομάδα των Λεμούριων θα έχει το πορτοκαλί. Ποιοι είναι όμως οι «Νομάδες» οι οποίοι θα παίζουν στις δύο αυτές ομάδες;

Λεμούριοι:
Μαριάννα Καμαρωτάκη
Τόνια Σολανάκη
Αθηνά Κωστοπούλου
Σίσσυ Ζουρνατζή
Δημήτρης Κοργιαλάς
Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR»
Mike
Γρηγόρης Μόργκαν
Δήμος Χαριστέας
Νίκος Χουλιάρας

Κροκόδειλοι:
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Αννίτα Ναθαναήλ
Τραϊάνα Ανανία
Κάτια - «Τίνκερμπελ» - Τσόβγκαν
Χρήστος Βασιλόπουλος
Αλέξανδρος Σήαρς
Άλεξ Καββαδίας
Δημήτρης Γιαλαμάς
Μάριος Ακριβόπουλος
Δημήτρης Κουκουρίκης

Το πρώτο αγώνισμα είναι το «αγώνισμα της Επικράτειας» και αύριο θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο «Νησί», το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, «Σαβάνα». Στη Σαβάνα οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα!

Στο πρώτο αγώνισμα θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που κάνουν την έκπληξη. Ταυτόχρονα, το αγώνισμα θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο αφού οι «Νομάδες» θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα νερά της παλίρροιας τα οποία θα μετατρέπουν την πίστα σε… θάλασσα. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δέκα νίκες θα είναι και η νικήτρια.

Στην παρακάτω gallery θα γνωρίσεις και τους συμμετέχοντες, ενώ εμείς να σου πούμε πως έχουμε ήδη ξεχωρίσει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη (όπως και ο ανδρικός πληθυσμός), τη Σίσσυ Ζουρνατζή, τον Mike και τον Αλέξανδρο Σήαρς. Αναμένουμε να δούμε αν είναι και στα αγωνίσματα τόσο καλοί, όσο δυναμικοί δείχνουν.

Δες ακόμη: Nomads: Οι πρώτες εικόνες των παικτών από τη Μαδαγασκάρη