GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση, οι ίντριγκες και οι τσακωμοί. Ποιες δεν θα μπουν τελικά στο σπίτι;

GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση, οι ίντριγκες και οι τσακωμοί. Ποιες δεν θα μπουν τελικά στο σπίτι;

Το επεισόδιο της Δευτέρας τα έχει όλα

Το Bootcamp τελείωσε και τα 25 κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση είναι πια έτοιμα να μπουν με το δεξί στο σπίτι του Next Top Model. Οι δυσαρέσκειες και τα μαχαίρια ωστόσο έχουν ήδη βγει και έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Μετά το ψέμα που είπε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του παιχνιδιού και το «θάψιμο» που έριξε μία διαγωνιζόμενη για μία άλλη κοπέλα που πέρασε, είμαστε σίγουρες πως η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.

Ωστόσο αν νόμιζες πως οι 25 κοπέλες θα έμπαιναν έτσι στο σπίτι χωρίς να περάσουν από κάποια δοκιμασία έκανες λάθος. Στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα τα κορίτσια θα δοκιμαστούν σε μία φωτογράφιση και από αυτήν θα εξαρτηθούν και ποιες θα μπουν τελικά μέσα στο σπίτι του GNTM.

Δες και αυτό: Ποια είναι η Geneviève Majari που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο του #GNTM;

Πριν από αυτό όμως μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τα κορίτσια, αφού μία από αυτές αποχώρησε οικειοθελώς, προτού καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Το όνομά της θα το μάθουμε τη σε λίγες ημέρες, όμως φαίνεται πως αρκετές ήταν οι κοπέλες που στεναχωρήθηκαν. Επιπλέον όπως θα δεις στο τρέιλερ παρακάτω οι ίντριγκες, οι τσακωμοί και τα μαχαίρια αρχίζουν να βγαίνουν από την πρώτη κιόλας δοκιμασία.

Ποιες θα καταφέρουν να βγουν αλώβητες από αυτήν τη πρώτη φωτογράφιση; Σου υπενθυμίζουμε ξανά τα ονόματα των 25 κοριτσιών που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ιωάννα Δεσύλλα, Σοφία Ζαχαριάδου, Αγάπη Olagbegi, Κατερίνα Βισέρη, Μέγκι Ndrio, Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου, Ειρήνη Ερμίδου, Εβελίνα Σκίτσκο, Ιωάννα Σαρρή, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Μαριάννα Μάντεση, Άννα Αμανατίδου, Έλενα Καλλιοντζή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Χριστιάννα Σκούρα, Έλντα Λάσκα, Άννα Τσακουρίδου, Ειρήνη Στεριανού, Ξανθή Τζερεφού, Ροζάνα Κουτσούκου, Τζίνα Χανιωτάκη, Αντζελίνα Γεωργίου, Βασιλική Καρρά.

Δες το βίντεο:



Διάβασε ακόμη: GNTM: To μεγάλο φαβορί έχει πει ένα τεράστιο ψέμα