Ποια είναι η Geneviève Majari που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο του #GNTM;

Ποια είναι η Geneviève Majari που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο του #GNTM;

Η γοητευτική γυναίκα με το animal printed φόρεμα φάνηκε λίγο αυστηρή με τις διαγωνιζόμενες ή είναι ιδέα μας;

Τι μας έμεινε πιο έντονα από το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model; Oι 40 κοπέλες που πέρασαν τη δοκιμασία της φωτογράφησης και πέρασαν στο επόμενο στάδιο του bootcamp, το οποίο περιλαμβάνει το catwalk μπροστά στους κριτές και η παρουσία μίας μελαχρινής, πολύ όμορφης και στυλάτης γυναίκας η οποία εμφανίστηκε και στη λίμνη της Βουλιαγμένης δίνοντας οδηγίες στα κορίτσια για το πώς πρέπει να επιλέξουν τα μαγιό για το shooting αλλά και στο showroom του Bασίλη Ζούλια βοηθώντας τις διαγωνιζόμενες στο fitting πριν την επίδειξη μόδας. Το όνομα της κοπέλας με το animal printed φόρεμα; Geneviève Majari και είναι η Kαλλιτεχνική Διευθύντρια του #GNTM. Τα αυστηρά –αλλά πολύ εύστοχα έχουμε να επισημάνουμε εμείς- σχόλιά της, «ταρακούνησαν» τις υποψήφιες για τον τίτλο του επόμενου «Greece Next Top Model» και μας ξύπνησαν την ανάγκη να μάθουμε δύο πράγματα παραπάνω για τον νέο, αγαπημένο μας χαρακτήρα στο show.

https://www.instagram.com/p/Bniq0evi9qe/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Η Geneviève, λοιπόν, σπούδασε Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor, στην ομάδα του Νικόλα Γεωργίου, συνεισφέροντας στις περισσότερες, μεγάλες, ελληνικές εκδόσεις μόδας. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως μοντέλο για σχεδιαστές όπως οι: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary και Ορσαλία Παρθένη ενώ έκανε και catwalks σε διάφορα fashion shows.. Από το 2005 έως το 2007 ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική αναζητώντας έμπνευση. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως φωτογράφος μόδας.

https://www.instagram.com/p/BgDlCdNnyRP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Φωτογραφίες της έχουν συμπεριληφθεί σε σημαντικές ελληνικές και διεθνείς fashion εκδόσεις ενώ από το 2014 εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια του Fashion Worlshop, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά. Είναι παντρεμένη με τον επίσης φωτογράφο –και συνεκδότη του περιοδικού «Dapper Dan»- Βασίλη Καρύδη και έχουν δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/BnWzVB8n1yd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Δες επίσης: Fashion Week Street Style: 5 αξεσουάρ που είδαμε παντού αυτόν τον μήνα