Η συγκλονιστική ιστορία του συντρόφου της Ελένης Χατζίδου: Εξηγεί πώς έχασε το πόδι του

Η συγκλονιστική ιστορία του συντρόφου της Ελένης Χατζίδου: Εξηγεί πώς έχασε το πόδι του

Μια ιστορία που σοκάρει

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του personal trainer Ετεοκλή Παύλου και αγαπημένου της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνχυτα» του Alpha με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου εξήγησε στην παρουσιάστρια πώς μέσα σε ένα βράδυ βρέθηκε στην εντατική, πυροβολήθηκε αναίτια και έχασε το πόδι του μιας και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν και έπρεπε να το ακρωτηριάσουν.



«Βγαίνοντας προς τα έξω υπήρχε συνωστισμός, σκοντάφτω εγώ μαζί με κάποια παιδιά παραδίπλα μου που είδα ότι πέσανε, δεν έγινε κάτι σοβαρό όμως. Σπρωχτήκαμε, υπήρχε μια βαβούρα, επειδή ήμασταν πολλά άτομα και ήταν στενός ο χώρος, αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν υπήρξαν κλωτσιές, μπουνιές, δεν έγινε κάτι σοβαρό. Κι ενώ έχω πέσει κάτω, στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, είμαι γονατιστός στην ουσία, κοιτάω προς τα αριστερά και βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει ένα πιστόλι από μπροστά, να με σημαδεύει με τα δύο χέρια, χωρίς καμία αφορμή, και να με πυροβολεί. Είναι τρομερή εικόνα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Και μόνο που την περιγράφω είναι κάτι τρομερό», εξήγησε ο Ετεοκλής με λεπτομέρειες που συγκονίζουν.



Χατζίδου και Παύλου είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν τη σχέση τους στα social media.