Ποια κόντρα; Αυτός είναι ο λόγος που Meghan Markle & Kate Middleton ήρθαν κοντά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια κόντρα; Αυτός είναι ο λόγος που Meghan Markle & Kate Middleton ήρθαν κοντά

Αυτό περιμέναμε εδώ και καιρό

Από τότε που η Meghan Markle παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry, το μόνο που ακούμε είναι η κόντρα της με την Kate Middleton και πως οι δύο πρίγκιπες σκοπεύουν να κινηθούν για να τις ηρεμήσουν. Όπως φαίνεται όμως, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα ή έστω παρεξήγηση, γιατί νέες πληροφορίες τις θέλουν πιο κοντά από ποτέ.

Η Δούκισσα του Sussex ως νεοσύστατο μέλος της βασιλικής οικογένειας έγραψε τους δικούς της κανόνες και ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι θερμή υποστηρίκτρια του τρόπου σκέψης της, η Meghan έχει έναν σύμμαχο και δεν είναι άλλος από την Kate Middleton.

Δες ακόμη: Ιδού η νύφη! Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε όπως μπόρεσε την Meghan Markle!

Σύμφωνα με πηγές και πληροφορίες του Star η Kate βρίσκει πως η Meghan είναι μία ανάσα δροσιάς στο παλάτι. Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει το πόσο παθιασμένη είναι η Meghan με το φιλανθρωπικό της έργο και απρόθυμη να συμμορφωθεί σε ξεπερασμένους κανόνες. Η πηγή μάλιστα αναφέρει πως οι δυο τους έχουν πια ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο. Και αυτό το περιμέναμε από τότε που μάθαμε για τον γάμο τους.

Δεν είναι μόνο η Kate όμως που τη στηρίζει, αλλά και ο Harry που θαυμάζει το έργο της και την ικανότητά της να χειρίζεται τη ζωή της που έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Οι δυο τους είναι έτοιμοι να αλλάξουν τη μοναρχία για πάντα, ακόμη και αυτό σημαίνει πως θα καταργήσουν όλους τους κανόνες.

Τελικά οι δύο Δούκισσες έγιναν πολύ καλές φίλες.

Διάβασε και αυτό: Η εγκυμοσύνη της Meghan Markle φάνηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Κεντρική φωτογραφία: AP Images