Η εγκυμοσύνη της Meghan Markle φάνηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Πατούλια Κατερίνα
Η εγκυμοσύνη της Meghan Markle φάνηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Γιατί όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με την Markle στο γάμο της Ευγενίας;

H εμφάνιση της Meghan Markle στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων. Κι όχι δεν ήταν το στυλ της που έκλεψε την παράσταση αλλά το μπλε παλτό της, τον οποίο η 37χρονη δούκισσα του Sussex απέφυγε να βγάλει ή να ξεκουμπώσει.

Η Meghan προτίμησε να παίρνει τέτοιες πόζες στις οποίες δεν θα πρόδιδε την κοιλιά της και στο Twitter, όλοι επιμένουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος.

Το Givenchy φόρεμα της Markle έκρυψε τα υπόλοιπα ρούχα της δούκισσας και το αξεσουάρ – καπέλο από το Noel Stewart ολοκλήρωσαν το λουκ της δούκισσας.

meghan full

Διάβασε ακόμα: Ιδού η νύφη! Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε όπως μπόρεσε την Meghan Markle!Στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, προσκλήθηκαν 800 άτομα ανάμεσά τους και δεκάδες επώνυμοι όπως οι Naomi Campbell, Chelsea Davy,Tracey Emin, Julian Fellowes, Stephen Fry, Pixie Geldof, Ellie Goulding, Demi Moore, Kate Moss, Jamie Redknapp και Liv Tyler. Στην τελετή βρέθηκε οικογενειακώς και ο Robbie Williams μιας και η κόρη του Ayda Field ήταν ένα από τα παρανυφάκια.

Δες όλες τις εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας παρακάτω: