Η αποκάλυψη για τη σχέση Kate Middleton-William, μετά από 7 χρόνια γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για τη σχέση Kate Middleton-William, μετά από 7 χρόνια γάμου

Δες την αποκαλυπτική φωτογραφία τους

Επτά χρόνια παντρεμένοι είναι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και είναι ευτυχισμένοι μαζί με τα τρία τους παιδιά. Μπορεί να μην μας το δείχνουν πολύ συχνά, το βλέπουμε όμως στις ματιές και τις κινήσεις τους. Και αν είσαι υποστηρικτής του γνωστού «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα», το βασιλικό ζεύγος έχει την απάντηση για σένα.

Μπορεί ο Harry και η Meghan Markle όντας σχεδόν πέντε μήνες παντρεμένοι να μας δείχνουν πολύ συχνά τις εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας ο ένας στον άλλον. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Kate και τον William που βγάζουν κάτι πιο «αυστηρό» και σοβαρό. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που έπρεπε και αυτοί να μας δείξουν πόσο ερωτευμένοι είναι 7 χρόνια μετά τον γάμο τους.

Στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας όλοι οι καλεσμένοι ένιωθαν αυτά τα vibes αγάπης να τους περιβάλλουν, που μέχρι και η Kate με τον William απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια σε τόσο τρυφερά τετ α τετ. Ευτυχώς ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να αντιγράψει όχι μόνο τις κινήσεις τους, αλλά και τα βλέμματα τους.


https://www.instagram.com/p/Bo1Pqkhj7yO/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία παραπάνω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον William να πιάνει έτσι από τη μέση την Kate και είναι και η πρώτη φορά που τους βλέπουμε σε δημόσια εμφάνιση να πιάνονται χέρι χέρι και να κοιτάζονται με τρυφερότητα και αγάπη.


https://www.instagram.com/p/Bo1JXShCkhQ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο Harry με την Meghan το κάνουν αρκετά συχνά και γι΄ αυτό έχουμε εκπλαγεί τόσο με την Kate και τον William.

Τελικά ο έρωτας δεν πεθαίνει ποτέ! Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Δες ακόμη: Το sexy ατύχημα της Kate Middleton μας θύμισε πόσο υπέροχο σώμα έχει

Κεντρική φωτογραφία: AP Images