Το  sexy ατύχημα της Kate Middleton μας θύμισε πόσο υπέροχο σώμα έχει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το  sexy ατύχημα της Kate Middleton μας θύμισε πόσο υπέροχο σώμα έχει

Πραγματικά το είχαμε ξεχάσει

Ένας ακόμη royal γάμος πραγματοποιήθηκε εχθές στο Windsor, εκεί όπου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ένωσαν τις ζωές τους τον Μάιο. Εχθές στο ίδιο παρεκκλήσι παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Ευγενία τον επί χρόνια αγαπημένο της, Jack Brooksbank, μπροστά σε 800 καλεσμένους και σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το παρών έδωσα πολλοί λαμπεροί διάσημοι stars, ανάμεσα σε αυτούς και η Demi Moore με τη Naomi Campbell.

Η Ευγενία αρκετά επηρεασμένη από τον γάμο του ξαδέρφου της μάγεψε το πλήθος, όμως την παράσταση έκλεψε άλλος. Και όχι δεν ήταν η Meghan Markle, που εμφανίστηκε με κλειστό πανωφόρι, πυροδοτώντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Αυτήν τη φορά τις εντυπώσεις έκλεψε η Kate Middleton και το παραλίγο ατύχημά της, έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Δες και αυτό: Η εγκυμοσύνη της Meghan Markle φάνηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Βλέπεις εχθές σε αυτόν το γάμο φύσαγε πάρα πολύ στο Windsor και ο αέρας έπαιρνε από καπέλα, μέχρι φορέματα. Και η Δούκισσα του Cambridge ήταν –περίπου- ένα από τα θύματα του ανέμου. Το μωβ φόρεμα που φορούσε, εκτός του ότι αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της, βλέπεις πόσο έχει αδυνατίσει μετά την γέννηση του Louis ε, λίγο έλειψε να το πάρει ο αέρας και να μας χαρίσει τις πιο ντροπιαστικές ίσως φωτογραφίες της.

Ευτυχώς πρόλαβε να βάλει εγκαίρως το χέρι της και να συγκρατήσει το φόρεμα της, και απέτρεψε να μετατραπεί σε Marilyn Monroe τα τελευταία λεπτά. Ωστόσο αυτό το παραλίγο ατύχημα της Kate Middleton, μας θύμισε κάτι βασικό που είχαμε ξεχάσει με τα χρόνια. Η Δούκισσα του Cambridge έχει ένα υπέροχο σώμα και απίστευτα καλλίγραμμα πόδια και το είδαμε εχθές.


https://www.instagram.com/p/Bo1tsPlhO8j/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Υπέροχη και πανέμορφη όπως πάντα άλλωστε.

Δες ακόμη: Ποια κόντρα; Αυτός είναι ο λόγος που Meghan Markle & Kate Middleton ήρθαν κοντά