Η Μαίρη Συνατσάκη έχει νέο σύντροφο και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει νέο σύντροφο και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Και πάλι ερωτευμένη

Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα της Μαίρης Συνατσάκη και η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται να ζει και πάλι την απόλυτη ευτυχία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε χώρισε από τον σύντροφό της και ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όμως απ’ ό,τι καταλάβαμε η Μαίρη είναι υποστηρίκτρια του γνωστού «ο έρωτας με έρωτα περνάει».

Λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό της, η γνωστή παρουσιάστρια είναι και πάλι ερωτευμένη, όμως δεν θέλει να μιλάει πολύ γι’ αυτό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Secret η Μαίρη αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της και να ερωτευτεί ξανά. Αφορμή για την γνωριμία με το νέο της αμόρε, στάθηκε ένας φίλος της από το θέατρο που τους έφερε πιο κοντά.

Δες και αυτό: Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο φιλί με τον πρώην σύντροφό της και η αμηχανία της

Ο νέος της σύντροφος είναι από τον χώρο του θεάματος, είναι κοντά στην ηλικία της παρουσιάστριας, όμως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός. Όχι πως αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και εκείνη είναι ευτυχισμένη. Άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, λένε πως δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς αυτό είναι κάτι καινούργιο, και θέλουν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για την στιγμή που θα το παραδεχτεί δημόσια ή έστω θα δούμε την πρώτη τους φωτογραφία.

Διάβασε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδάει σε ξέφρενο ρυθμό ελληνικές επιτυχίες