Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τον πρώην της Τόνυ Μαυρίδη και εξηγεί αν δέχεται τη συγνώμη του

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τον πρώην της Τόνυ Μαυρίδη και εξηγεί αν δέχεται τη συγνώμη του

Η Έλενα μίλησε με ειλικρίνια

Την συγνώμη που άκουσε από τον πρώην της Τόνυ Μαυρίδη στο δικαστήριο, σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας στο περιοδικό TV Έθνος.

Ο Μαυρίδης αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη για τη συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν μιλώντας για μια εξάρτηση που υποτίθεται πως αφορούσε την πρώην του Παπαρίζου και επί 12 χρόνια σύντροφό του.

Η Έλενα έχει αποδεχτεί τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου της και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε η μεγάλη δικαστική τους διαμάχη να τελειώσει εξωδικαστικά:

«Ναι, την δέχομαι (τη συγνώμη). Γι’ αυτό το λόγο κατόπιν συνεννόησης με τους δικηγόρους μου δόθηκε τέλος σε αυτή την υπόθεση. Δεν εύχομαι σε αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει 12 χρόνια μαζί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή. Σε αυτό θα σταθώ. Το σημαντικό ήταν ότι ζητήθηκε συγνώμη και προς την οικογένειά μου… Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο (να λυθεί η διαμάχη εξωδικαστικά). Χρειάζονται δύο για να χορέψεις τανγκό. Δεν πειράζει. Η λειτουργία της δικαιοσύνης είναι ακριβώς αυτή: Να επιλύει ζητήματα».

Η πρόσφατη συγνώμη του Τόνυ έρχεται τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Μαυρίδη σε διάσταση με τη σύζυγό του Εύα Καραμπαντζάκη.

Διάβασε ακόμα: Κάθε μαμά θα συγκινηθεί με το βίντεο αυτό της Δούκισσας Νομικού