Η δήλωση της Samantha Markle για την εγκυμοσύνη της αδερφής της, δεν είναι αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ομολογούμε πως μας εξέπληξε

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle κάνει από την Δευτέρα τον γύρο του διαδικτύου και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην έχει χαρεί με αυτό. Ναι ακόμη και κάποιοι που είχαν κόντρα μαζί της είναι τρομερά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και ανυπομονούν για να γεννηθεί αυτό το μωρό.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες αναφερόμαστε στη Samantha Markle, αδερφή της Meghan, της οποίας η αντίδραση ήταν αρκετά απρόσμενη. Εκεί που περιμέναμε να πει πάλι την κακία της, η Samantha δήλωσε απίστευτα χαρούμενη στο άκουσμα της είδησης για την εγκυμοσύνη της αδερφής της.

Δες ακόμη: Η Meghan Markle ποζάρει με στενό φόρεμα & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Η 53χρονη μίλησε στη The Sun σχετικά με αυτό και ανέφερε πως αυτό το μωρό θα φτιάξει την κατάσταση ανάμεσα στην ίδια, τη Meghan και τον πατέρα τους, Thomas Markle. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό απλά θα κάνει ό,τι συνέβη μεταξύ μας τον προηγούμενο χρόνο να εξαφανιστεί». Η Samantha δήλωσε ευτυχισμένη που θα γίνει θεία και συμπλήρωσε: «Θέλω η Meghan να είναι ήρεμη, ευτυχισμένη και να έχει ειρήνη. Όλοι πρέπει να είμαστε θετικοί».

«Ένα μωρό αλλάζει τα πάντα και μαλακώνει όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω η Meghan να σκέφτεται τον πατέρα μας και να του μιλήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», συνέχισε η Samantha και δεν σου κρύβουμε πως μας ξάφνιασε κάπως με αυτήν της τη στάση.

Διάβασε και αυτό: Είναι αυτή η στιγμή που ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στη βασιλική οικογένεια;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης