Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle! Η ανακοίνωση από το παλάτι επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle! Η ανακοίνωση από το παλάτι επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Η Μeghan Markle είναι έγκυος και δεν είναι ψέμα!

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Meghan Markle, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry. Το παλάτι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα της πρώτης εγκυμοσύνης της δούκισσας του Sussex σε ανακοίνωση του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019.

Η μεγαλειότητα του δούκα και της δούκισσας ευχαριστεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους, από το γάμο τους το Μάιο μέχρι σήμερα και είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται τα χαρούμενα νέα με το κοινό», ανέφερε η ανακοίνωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τα πρώτα σημάδια της εγκυμύνης της 37χρονης Markle φάνηκαν ήδη από τις πρόσφατες εμφανίσεις της όπου έδειχνε πρησμένη ενώ στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας την περασμένη Παρασκευή (12 Οκτωβρίου 2018) η πάλαι ποτέ ηθοποιός έκρυβε καλά την κοιλιά της κάτω από ένα royal blue Givency παλτό.


https://www.instagram.com/p/Bo8hnQ6n1AD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εν το μεταξύ, ο Harry και η Meghan ξεκίνησαν σήμερα το πρώτο επίσημο ταξίδι τους ως παντρεμένο ζευγάρι στην Αυστραλία, τα Fiji, την Tonga και τη Νέα Ζηλανδία που θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Διάβασε ακόμα: Η εγκυμοσύνη της Meghan Markle φάνηκε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Δες και όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες όπου φαίνεται η εγκυμοσύνη της Meghan!