Είναι αυτή η στιγμή που ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στη βασιλική οικογένεια;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η στιγμή που ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στη βασιλική οικογένεια;

Τι λένε οι ειδικοί;

Εδώ και ένα 24ωρο η βασιλική οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και την άνοιξη του 2019 θα προστεθεί ένα ακόμη μέλος σε αυτήν. Μετά τις πολλές ενδείξεις που είχαμε τους τελευταίους δύο μήνες, το Παλάτι ανακοίνωσε τελικά κι επίσημα την εγκυμοσύνη της Meghan Markle, λίγες ώρες μετά την άφιξη της στην Αυστραλία με τον πρίγκιπα Harry.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ξεκίνησαν το πρώτο τους royal ταξίδι και είναι πια πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από ποτέ που θα γίνουν γονείς. Ήταν μία είδηση που περιμέναμε από τον γάμο τους ακόμη και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα και στα social media από την βασιλική οικογένεια, και πλέον όλοι ανυπομονούμε για τις πρώτες φωτογραφίες της Meghan με φουσκωμένη την κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/Bo9Y78IC05_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αυτό το είδες; Τα τελευταία looks της Meghan Markle πρόδιδαν την εγκυμοσύνη της;

Πότε όμως ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στην οικογένεια; Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η ανακοίνωση ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί έγινε στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και έχουμε και στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κάποια στιγμή την Meghan να μιλά με την πριγκίπισσα Άννα και σύμφωνα με τους ειδικούς εκεί έγινε και η ανακοίνωση της είδησης.

Ο αρχισυντάκτης του Royal Central, Charlie Proctor, αναφέρει πως η πριγκίπισσα Άννα σε αυτό το στιγμιότυπο κοιτάζει της κοιλιά της δούκισσας, αλλά και οι κινήσεις των χεριών της είναι τέτοιες που μαρτυρούν πως μόλις έμαθε για το νέο μέλος.

Δες στο βίντεο παρακάτω τη στιγμή που η Meghan λέει στην πριγκίπισσα Άννα για την εγκυμοσύνη της.



Δες και αυτό: Αποκάλυψη: Το παράδοξο με το μωρό της Meghan και του Harry και τι σημαίνει αυτό για την οικογένεια

Κεντρική φωτογραφία: kensingtonroyal

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr