Η Meghan Markle ποζάρει με στενό φόρεμα & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle ποζάρει με στενό φόρεμα & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Αυτήν την εμφάνιση περιμέναμε!

Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά είναι γεγονός. Η 37χρονη δούκισσα και ο πρίγκιπας Harry, βρίσκονται σε royal tour στην Αυστραλία και δέχτηκαν ήδη το πρώτο δώρο για το μωρό, ένα λούτρινο καγκουρό από τον κυβερνήτη Peter Cosgrove και τη σύζυγό του Lynne Cosgrove καθώς και ένα ζευγάρι μποτάκια που φτιάχνονται στην Αυστραλία και είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, η εμφάνιση αυτή της Meghan με στενό λευκό μίντι φόρεμα δια χειρός της σχεδιάστριας από την Αυστραλία, Karen Gee, μας άφησε να δούμε την φουσκωμένη της κοιλιά σε όλο της το μεγαλείο. Το φόρεμα κοστίζει 1.800 δολάρια αλλά δεν ήταν εκείνο το πιο συγκινητικό στοιχείο στην εμφάνιση της Markle.

H Μeghan θέλησε να τιμήσει την μνήμη της Diana στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, φορώντας τα σκουλαρίκια –πεταλούδες που ανήκαν στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Τα εν λόγω σκουλαρίκια είχε φορέσει η Lady Di, το 1986, στο ταξίδι της στον Καναδά, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Harry. Κι όχι μόνο αυτό. H Meghan φόρεσε και το χρυσό βραχιόλι που είχε φορέσει η Diana το 1990, σε επίσκεψη στο ανατολικό Λονδίνο.

Διάβασε ακόμα: Kate Middleton και πρίγκιπας William μιλούν, πρώτη φορά, για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Η επόμενη στάση του tour της δούκισσας και του δούκα του Sussex στο Σίδνεϋ περιελάβανε επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο Taronga Zoo, τον οποίο είχε επισκεφτεί και ο πρίγκιπας William με την Kate και τον πρίγκιπα George το 2014!

Φήμες λένε, πως ο Harry θέλησε να ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Meghan όσο ο ίδιος βρισκόταν στην Αυστραλία, για να ακολουθήσει την παράδοση που βρήκε τόσο τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τον αδελφό του, William, να πραγματοποιούν περιοδεία στην Αυστραλία με τον πρωτότοκό παιδί τους αγκαλιά. Ο ίδιος βέβαια, δεν το είχε αγκαλιά αλλά στην φουσκωμένη κοιλιά της Meghan.

Δες τις φωτογραφίες της Meghan με φουσκωμένη κοιλιά παρακάτω!