Τrue, Saint, Dream & Reign: Δες πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά των Kardashian

Πατούλια Κατερίνα
Τrue, Saint, Dream & Reign: Δες πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά των Kardashian

Τόση γλύκα δεν μπορείς να την αντέξεις!

Το επερχόμενο Halloween, ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά των αδερφών Kardashian να συμμετάσχουν σε ένα ακόμα cupcake πάρτι που οργάνωσαν οι διάσημες μαμάδες τους.

Η επιστροφή της Khloe Kardashian παρέα με την κόρη της True στο Los Angeles, ήταν μια ευκαιρία για να διοργανωθεί ακόμα ένα cupcake πάρτι με όλα τα ξαδερφάκια μαζί.

Και είναι απίστευτο πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η True, κόρη της Khloe, ο Saint, γιος της Kim, o Reign, γιος της Kourtney αλλά και η Dream, η κορούλα του Rob Kardashian.

Διάβασε ακόμα: Θεέ μου: Το story της Μαρίας-Λουίζας Βούρου με το γιο της θα σε κάνει να λιώσεις

Η Khloe φρόντισε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, να μας δείξει στιγμές από το πάρτι, στο οποίο η κόρη της ήταν ντυμένη μονόκερος και πόζαρε στην αγκαλιά της προγιαγιάς της και μαμάς της Kris Jenner, MJ!

Στο ίδιο πάρτι, ο Reign Disick ποζάρει με μπλε κάπα και ασημένια μάσκα ενώ είδαμε και την Chicago, τη μικρή κόρη της Kim αλλά και τη Stormi, κορούλα της Kylie Jenner.

Από το πάρτι κορυφής έλειπαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Kourteny, o Mason και η Penelope!

H στιγμή που μας κέρδισε; Η εκδήλωση αγάπης του Saint, γιου της Kim, στη μικρή Dream, κορούλα του Robert! Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.