Έντονη ανησυχία με την εικόνα της Kate Μiddleton: Γιατί δείχνει τόσο κουρασμένη;

Έντονη ανησυχία με την εικόνα της Kate Μiddleton: Γιατί δείχνει τόσο κουρασμένη;

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Kate Middleton;

Η χθεσινή εμφάνιση (24/10/2018) της Kate Middleton στο επίσημο δείπνο στο παλάτι προς τιμήν του βασιλιά και της βασίλισσας της Ολλανδίας συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων για πολλούς λόγους.

Πρώτα πρώτα, η 37χρονη δούκισσα φόρεσε μια γαλάζια τουαλέτα από τον οίκο Alexander McQueen και μας ανησύχησε για μια ακόμα φορά με την πολύ πολύ αδύνατη σιλουέτα της.

Διάβασε ακόμα: Κινδύνεψε η Meghan Markle στα νησιά Fiji: Χρειάστηκε επέμβαση σωματοφύλακα για να φυγαδευτεί


Έπειτα, η Kate φόρεσε για πρώτη φορά κονκάρδα τιμής από τη βασίλισσα ενώ τα επόμενο βήμα θα είναι να πάρει και την τιμητική κορδέλα από την Ελισάβετ!




https://www.instagram.com/p/BpTvNQZHUOz/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ένα ακόμα σημείο κλειδί στην εμφάνιση της Middleton ήταν τα κοσμήματα που προτίμησε, με τον κόσμο να αναφέρεται στην εμφάνιση αυτή ως Σταχτοπούτα. Η Kate παρότι δεν το συνηθίζει, φόρεσε τιάρα, την διάσημη Lover’s Knot τιάρα της βασίλισσας Mary, τα σκουλαρίκια αμύθητης αξίας που ανήκαν στην Diana και τα οποία ήταν μέρος σετ, το οποίο έκανε δώρο γάμου στη σύζυγό του βασίλισσα Αλεξάνδρα, ο Βασιλιάς Εδουάρδος VII, το 1863.
Και παρά τα τόσα στολίδια, όλοι απόρησαν με την κουρασμένη και ταλαιπωρημένη εικόνα της Middleton. Πιθανότατα για τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια της Kate να ευθύνεται ο νεογέννητος πρίγκιπας Louis!


https://www.instagram.com/p/BpTuaGghjvL/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading