Αιμιλιανός Σταματάκης: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο αγόρι της Μαίρης Συνατσάκη

Αιμιλιανός Σταματάκης: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο αγόρι της Μαίρης Συνατσάκη

Η όμοεφη παρουσιάστρια και vlogger είναι και πάλι ερωτευμένη

Η αγαπημένη μας Μαίρη λοιπόν είναι και πάλι ερωτευμένη, και μάλιστα με αγόρι που κάτι μας θυμίζει. Όπως λοιπόν μάθαμε και μέσα από το Happy Day, ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ηθοποιός και τραγουδιστής και διατηρούσε δεσμό με μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στην Ελλάδα.

Ναι καλά κατάλαβες, ο νεαρός ηθοποιός φημολογούνταν ότι έχει υπάρξει σύντροφος της Άννας Βίσση, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα Μέσα.

Η ίδια η Μαίρη, σε ερώτηση σχετικά με το νέο της σύντροφο, δεν απάντησε, μιας και ήρθε σε τεράστια αμηχανία, αλλά οι φήμες λένε ότι το νεοσύστατο ζεύγος είναι άκρως ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι ο Αιμιλιανός πριν τρία περίπου χρόνια, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Θέμη Γεωργαντά ότι η πιο ωραία Ελληνίδα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά στο βιογραφικό του, ο Αιμιλιανός είναι θεατρικός ηθοποιός, με αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του. Με την Άννα Βίσση γνωρίστηκε στο μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss». Έχει επίσης εμφανιστεί στις παραστάσεις: Jesus Christ Superstar, Evita, Ειρήνη.


https://www.instagram.com/p/BkR5xdfH5ZG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Κάτι μας λέει ότι θα ακούσουμε αρκετά στη συνέχεια για τον συγκεκριμένο.