Το γεμάτο θλίψη μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη για το μαύρο στο Mega

Πατούλια Κατερίνα
Το γεμάτο θλίψη μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη για το μαύρο στο Mega

Η ηθοποιός εξέφρασε τη θλίψη της

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και μετά από 29 χρόνια λειτουργίας, το Mega Channel, σταμάτησε να εκπέμπει και μαύρο σκέπασε τις οθόνες μας.

Για την ακρίβεια το σήμα του καναλιού σταμάτησε να εκπέμπει στις 02.11 π.μ. την ώρα που έπαιζαν διαδοχικά επεισόδια των "Απαράδεκτων".

Συγκεκριμένα, το σήμα σταμάτησε να εκπέμπει σε έναν διάλογο του Βλάσση Μπονάτσου με τη Ρένια Λουιζίδου. Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρέτησε το κοινό του με τρεις από τις πιο αγαπημένες σειρές, τις “Τρεις Χάριτες” στις 21.00, το “Δις Εξαμαρτείν” στις 22.00 και τους “Απαράδεκτους” στις 22.50.

Η Digea σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου, όπως και έγινε.

Διάβασε ακόμα: Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια μπλεγμένος σε ληστεία σε σούπερ μάρκετ;

Το μαύρο στο Mega γέμισε θλίψη και τους ηθοποιούς που πέρασαν από τη συχνότητά του, ανάμεσά τους και η Σμαράγδα Καρύδη, η τηλεοπτική Ντάλια του Παρα Πέντε.


Με μια φωτογραφία με την ομάδα ηθοποιών και την φράση «...Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία... #σευχαριστώγιάόλα #megamou», η Καρύδη αποχαιρέτισε με τον τρόπο της το πάλαι ποτέ μεγάλο κανάλι.


https://www.instagram.com/p/BpdXrIiCacZ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading