Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία της πριν 15 χρόνια και το νέο σχόλιο για το περιττά κιλά

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία της πριν 15 χρόνια και το νέο σχόλιο για το περιττά κιλά

Η Σίσσυ έκλεισε τον κύκλο αναρτήσεων που αφορούσαν τα κιλά της

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο προσκήνιο, εξαιτίας του σχολιασμού που έκαναν διάφορες εκπομπές για τα κιλά και το βάρος της.

Κι ενώ η παρουσιάστρια μας είχε υποσχεθεί να απαντήσει σε όλα μέσα από ένα βίντεο την Κυριακή, σήμερα δηλαδή, η ίδια μέσω Instagram εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Μιλώντας σε stories, η Σίσσυ εξήγησε πως θα ήθελε πολύ να μιλήσει σε ένα βίντεο για το ζήτημα των κιλών πιο συνολικά αλλά επειδή τα πράγματα έχουν πάρει διαφορετική πια τροπή, θα αποφύγει να το κάνει.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε μάλιστα, σήμερα, την ημέρα που έπεσε μαύρο στο Mega να ποστάρει μια φωτογραφία της από τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί, του 2003, στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ έκλεισε τη μέρα της με ένα σαφές μήνυμα σε όσους την έχουν κατηγορήσει για τα περιττά της κιλά.

Διάβασε ακόμα: Η Khloe Kardashian απάντησε ξεκάθαρα στο αν έχει χωρίσει με μια φωτογραφία!


https://www.instagram.com/p/BpdsQali32W/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πρόκειται για μια φράση της J.K Rowling που αναφέρει: «Είναι το πάχος το χειρότερο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Είναι χειρότερο από την εκδικητικότητα, από το να είναι κανείς ρηχός, ζηλιάρης, σατανικός, ψυχρός, βαρετός ή μάταιος»; Δες το παρακάτω.