Βικτώρια Καρύδα: Η ζωή σαν παραμύθι και το τραγικό τέλος του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα: Η ζωή σαν παραμύθι και το τραγικό τέλος του συζύγου της

Πώς το όνειρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε εφιάλτης.

Βικτώρια Καρύδα. Μία κοπέλα με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, που ήρθε στην Ελλάδα το 2001 και σε ηλικία 18 ετών πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου και κέρδισε τον τίτλο «Μις Τουρισμός» . Ο τίτλος αυτός της έδωσε το εισιτήριο για το Κίεβο όπου και μας εκπροσώπησε επάξια κατακτώντας δύο παγκόσμιους τίτλους της ,«Miss παγκόσμιος τουρισμός» και «Miss Top Model International».

Το καλοκαίρι του 2016 ζει μία από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της. Παντρεύεται τον άντρα της ζωής της, τον «πρίγκιπά της» στη Μύκονο και τα ΜΜΕ μιλούν για έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς. Το «νησί των Ανέμων» ήταν το αγαπημένο τους νησί και εκείνη έλαμπε μέσα στο νυφικό τους. Το love story τους συνεχίστηκε αποκτώντας δύο υπέροχα παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα.

Για αυτό που ζούσε στο πλευρό του Γιάννη της είχε δηλώσει:«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας»

victoria karuda gamos

Η αφήγηση του τόσο ρομαντικού αυτού παραμυθιού της ζωής τους τελειώνει δύο μέρες πριν. Στις 31 Οκτωβρίου ο Γιάννης Μακρής δολοφονείται την ώρα που η εντυπωσιακή Βικτώρια Καρύδα περπατά στην πασαρέλα φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες.Το κινητό της χτυπούσε διαρκώς όσο εκείνη χαμογελούσε στο φακό και ο κόσμος τη χειροκροτούσε. Η είδηση του θανάτου του άντρα της ζωής της την βρήκε στα παρασκήνια του fashion show όπου και αποχώρησε αμέσως.

Η άγρια δολοφονία του «πρίγκιπά» της είναι κάτι που αρνείται να συνειδητοποιήσει. Η καλλονή Βικτώρια εδώ και λίγες ώρες έχει κλείσει και τους λογαριασμούς της στα social media θέλοντας να μείνει μόνη, μακριά από κάθε δημοσιότητα.

Η Βικτώρια Καρύδα, φέτος, παίρνει μέρος στο «My Style Rocks».