Οι πρώτες φωτογραφίες της star με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτογραφίες της star με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός

Ξεπέρασε κιόλας τον χωρισμό της;

Έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου και μία κόρης που απέκτησαν μαζί, το διάσημο ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Απρίλιο, ξαφνιάζοντάς μας τόσο, όσο και η Angelina Jolie με τον Brad Pitt. Επτά μήνες μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους, όχι μόνο δεν έχουν μετανιώσει γι’ αυτήν τους την κίνηση, αλλά έχουν ήδη βρει και νέους συντρόφους.

Και ενώ πριν από μερικά 24ωρα πληροφορηθήκαμε από τα ξένα μέσα πως ο ηθοποιός έκανε ήδη το βήμα της συγκατοίκησης με τη νέα του σύντροφο, εκείνη απαθανατίστηκε με τον δικό της καινούργιο αγαπημένο να περπατούν στο Cabazon το πρωί της Τρίτης. Μάλιστα οι πρώτες της φωτογραφίες ήταν πολύ πιο τρυφερές από αυτό που περιμέναμε να αντικρύσουμε.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Jenna Dewan ξεπέρασε κιόλας τον χωρισμό της με τον Channing Tatum και γι’ αυτό άλλωστε κατέθεσε και αίτηση μετά από τόσους μήνες. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον αγαπημένο της Steve Kazee και δεν στο κρύβουμε, προβληματιστήκαμε με την τόσο γρήγορη τρυφερότητα και οικειότητα. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω, η Jenna δείχνει πολύ ερωτευμένη.

5713014 6348115 Packing on the PDA Jenna and Steve made waves earlier this week a 80 1541202743585

Και ποιος θα την κρίνει άλλωστε, που προχώρησε τόσο γρήγορα τη ζωή της; Μήπως και ο Channing Tatum δεν έκανε το ίδιο με τη Jessie J;

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ξανά μαμά η Angelina Jolie;

Πληροφορίες-φωτογραφίες: dailymail