Ξανά μαμά η Angelina Jolie;

Ξανά μαμά η Angelina Jolie;

Τι ανατροπή ήταν αυτή;

Ένα ακόμη δημοσίευμα «φωτιά» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ξένα μέσα, το οποίο εάν ισχύει, είναι κάτι πραγματικά υπέροχο. Πριν από τρεις μήνες ακριβώς κυκλοφόρησε είδηση που ήθελε την Angelina Jolie να γίνεται μαμά για έβδομη φορά. Και τώρα αυτό βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια.

«Η Angelina ήθελε πάντα να βοηθήσει τους Σύριους πρόσφυγες», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό OK! «Θέλει πραγματικά να το κάνει, ραγίζει η καρδιά της, κάθε φορά που βλέπει ένα παιδί να υποφέρει. Έχει ακόμη πολλή αγάπη να δώσει», είχε αναφέρει τον Αύγουστο μία πηγή στο περιοδικό Ok και μάλλον αυτό γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι κάτι που προέκυψε έτσι ξαφνικά.

Η ηθοποιός πάντα ήθελε ένα ακόμη παιδάκι και φαίνεται πως θα το αποκτήσει μέσω της μεθόδου της υιοθεσίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες -γραφειοκρατικές και μη- διαδικασίες, προκειμένου το αγοράκι από τη Συρία να προστεθεί σύντομα στην οικογένειά της. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, πως ο Brad Pitt δεν έχει ιδέα γι’ αυτό το θέμα και η Angie το μόνο που θέλει είναι να οριστικοποιήσει επιτέλους το διαζύγιό της, προκειμένου να πάει στη Συρία, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας.

«Αν όλα πάνε όπως τα θέλει και σύμφωνα με το πλάνο της η ηθοποιός το βλέπει σαν ένα βήμα της καινούργιας της ζωής», αναφέρει πηγή κοντά στην Angelina. Μένει τελικά να δούμε, αν πράγματι ισχύει αυτό.

Δες ακόμη: Η Angelina Jolie θέλει πίσω τον Brad Pitt αλλά ο ηθοποιός αντιδρά κάπως έτσι

DPG Network