Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της

Και όχι δεν είναι τα παιδιά της

Η Kim Kardashian είναι γνωστό πως δεν συνηθίζει να ανεβάζει πολύ γλυκές ή χαριτωμένες φωτογραφίες. Το κάνει ενίοτε όταν θέλει να μας δείξει τα παιδιά της ή τα ανίψια της, όμως ως επί των πλείστων οι φωτογραφίες της είναι πάντα υπέρ του δέοντος προκλητικές, και καμιά φορά ακατάλληλες κιόλας.

Ωστόσο αυτήν τη φορά ανέβασε μία super cute φωτογραφία στο account της, η οποία για εμάς παίρνει τουλάχιστον την πρώτη θέση. Η Kendall Jenner είχε τα γενέθλιά της εχθές, και η Kim Kardashian της ευχήθηκε ποστάροντας την καλύτερη φωτογραφία της ever. Η 38χρονη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και κρατά στην αγκαλιά της καθισμένη την Kendall μωρό. Καταλαβαίνεις, πως η γλυκύτητα που βγάζει αυτή η φωτό, απλά μας κάνει να «λιώνουμε».

«Χρόνια πολλά Kendall! Δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα γλυκύτερο ή πιο όμορφο ανθρώπινο ον και κάποιον που έχει τόσο πολλή πλάκα στη ζωή! Ελπίζω να έχεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί για τα γενέθλιά σου γιατί το αξίζετε! Είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι η αδερφή μου. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η δημόσια συγνώμη της Kim Kardashian για το ρατσιστικό της σχόλιο