Το μεγάλο ψέμα της Khloe Kardashian για την απιστία του Tristan

Πατούλια Κατερίνα
Το μεγάλο ψέμα της Khloe Kardashian για την απιστία του Tristan

Μόλις μάθαμε τι ακριβώς συνέβη με την Khloe

Στις ταραγμένες στιγμές στα τέλη Απριλίου, όταν η Khloe Κardashian έφερε εσπευσμένα την κόρη της True στον κόσμο μέσα στο σκάνδαλο απιστίας του αγαπημένου της Tristan Thompson, δεν φανταζόμασταν πως θα βλέπαμε το τι ακριβώς συνέβη στο ζευγάρι εκ των έσω.

Ο καιρός έφτασε και είδαμε το τι συνέβη ακριβώς τις ημέρες αυτές στην οικογένεια Kardashian.

Αρχικά, η Khloe εξήγησε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram πως είναι εξαιρετικά άβολο να ξαναζεί τα δυσάρεστα για την ίδια γεγονότα της προσωπικής της ζωής.


https://www.instagram.com/p/BpxOZhkAsRq/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Κι ενώ η Khloe εξηγεί στο Instagram πως έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο στο οποίο αναφέρει πως πρέπει (είναι υποχρεωμένη) να μοιράζεται τα καλά και τα κακά της ζωής της, αυτό είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ! Όπως όλοι θυμόμαστε στην κατάρρευση του πρώην συζύγου της Kardashian, Lamar Odom από υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα σε οίκο ανοχής, πριν από δύο χρόνια, η Khloe απαίτησε και πέτυχε την διακοπή των γυρισμάτων για δύο εβδομάδες και δεν είδαμε ποτέ τι συνέβη τις ημέρες εκείνες.

Διάβασε ακόμα: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την απόκτηση ενός παιδιού

Αντίθετα, στο σκάνδαλο απιστίας του Tristan, είδαμε καρέ- καρέ τον τρόπο αντίδρασης των διάσημων αδερφών αλλά και το πώς η Khloe ενημερώθηκε για την απιστία από την μικρότερη αδερφή της Kylie.