Γνωστή ηθοποιός ζήτησε να φιλήσει τον πρίγκιπα William, και η αντίδρασή του ήταν απλά ανεκτίμητη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γνωστή ηθοποιός ζήτησε να φιλήσει τον πρίγκιπα William, και η αντίδρασή του ήταν απλά ανεκτίμητη

Τον λατρεύουμε

Εντάξει μπορεί ο πρίγκιπας Harry να είναι ο αγαπημένος μας πρίγκιπας, όμως και ο William δεν πάει πίσω. Μπορεί να είναι λίγο πιο σοβαροφανής από τον Harry, όμως οι αντιδράσεις του σε ορισμένα θέματα είναι απλά υπέροχες. Όπως αυτή η αντίδραση που είχε, όταν μια διάσημη ηθοποιός ζήτησε να τον φιλήσει, όταν βρέθηκαν σε κοινή τελετή.

Εντάξει μπορεί η απάντησή του να ήταν αφοπλιστική και κάπως αστεία, όμως εμείς στη θέση της, σίγουρα θα πληγωνόμασταν με τη στάση του. Εκείνη δεν ξέρουμε πως ακριβώς το πήρε. Η Emma Thompson διορίστηκε ως άνθρωπος της τάξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Buckingham την προηγούμενη Τετάρτη και πόζαρε μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της, Greg Wise, έξω από το παλάτι για να τιμήσει την περίσταση.

Κατά την διάρκεια της τελετής η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήθελε πολύ να φιλήσει τον πρίγκιπα William, ωστόσο εκείνος δεν ήταν και πολύ θετικός. «Αγαπώ τον πρίγκιπα William. Τον γνωρίζω από τότε που ήταν μικρός, και απλώς χασκογελούσαμε ο ένας με τον άλλο. Του είπα, «δεν μπορώ να σε φιλήσω, μπορώ;» Και μου είπε, «Μη όχι!» αναφέρει στο E! News, η ηθοποιός και συνέχισε με τα λόγια του William: «Αυτή η μέρα δεν είναι για εμένα, αλλά για εσένα».

Μήπως τελικά ο William δεν ήθελε να επισκιάσει την μέρα της Emma Thompson με αυτό το ενδεχόμενο φιλί; Ποιος ξέρει;

Δες ακόμη: Δεν έκρυψε τη θλίψη της η Kate Middleton στην επανένωση με την Meghan Markle (pics & video)