Βικτώρια Καρύδα: Η απόφαση που πήρε για την ζωή της, μετά τον θάνατο του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα: Η απόφαση που πήρε για την ζωή της, μετά τον θάνατο του συζύγου της

Σε άσχημη κατάσταση η ξανθιά καλλονή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο θάνατος του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, που γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks. Η κηδεία του Γιάννη Μακρή τελέστηκε πριν από τρεις ημέρες σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αυστραλία, με τη Βικτώρια να είναι πραγματικά συντετριμμένη.

Και ποιος μπορεί να την «κατηγορήσει» και να την κρίνει για τη στάση της, όταν χάνει ένα από τα πια σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της; Η Βικτώρια και ο Γιάννης είχαν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, και όπως η ίδια έλεγε στο reality μόδας, περνούσε πολύ καλά με τον σύζυγό της. Πλέον το στήριγμα της δεν βρίσκεται στη ζωή, κι εκείνη πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου της αποκάλυψε πως η Βικτώρια αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία και να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά της, με τη βοήθεια των γονιών του Γιάννη. Αναφέρεται μάλιστα, πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει ήδη κάνει αίτηση για προσωρινή βίζα.

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα και μετά την τραγική αυτή απώλεια, να πάνε όλα καλά στην ζωή της και να είναι υγιής εκείνη και τα δύο της παιδιά.

Δες και αυτό: Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη Βικτώρια Καρύδα, μας συγκίνησε