Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood αρραβωνιάστηκε και παντρεύεται μετά από δύο χρόνια σχέσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood αρραβωνιάστηκε και παντρεύεται μετά από δύο χρόνια σχέσης

Είναι πια επίσημο

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2016, όταν η 24χρονη καλλονή δούλευε ως μοντέλο σε γνωστό οίκο μόδας στη Μαδρίτη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την είδε, την ερωτεύτηκε και αυτήν τη στιγμή ζούνε όλοι μαζί με τα παιδιά τους σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί και μία κόρη, ενώ εκείνος έχει ακόμη τρία παιδιά.

Είναι μαζί δύο χρόνια, συζούν περίπου ενάμιση χρόνο και πλέον αποφάσισαν να πάνε τη σχέση τους αυτή ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και απλά περιμένει το μεγάλο «ναι». Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στον Cristiano Ronaldo και στην αγαπημένη του Georgina Rodriguez, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν πως το ζευγάρι θα παντρευτεί σύντομα, ενώ και η μητέρα του Cristiano έχει πει σε συνέντευξή της το πόσο εκτιμάει τη Georgina. Η 24χρονη ανέβασε στο account της στο Instagram φωτογραφία όπου φαίνεται το δαχτυλίδι που της πήρε ο άσος της Γιουβέντους και πλέον περιμένουμε τη στιγμή που θα μας ανακοινώσουν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι έχει μαζί μία κορούλα ενός έτους την Alana Martina, ενώ μεγαλώνουν μαζί τον μεγάλο του γιο Cristiano Ronaldo Jr και τα δίδυμα Eva-Maria και Mateo dos Santos, που ο ποδοσφαιριστής απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες στιγμές για τη Selena Gomez: Έχασε ό,τι πιο πολύτιμο είχε

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr