Το καλοκαίρι δεν τελείωσε:Η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το καλοκαίρι δεν τελείωσε:Η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Μα πόσο ζηλέψαμε;

Η Χριστίνα Μπόμπα εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη έχει μία ακόμη μεγάλη αδυναμία και αυτή δεν είναι άλλη από τα ταξίδια. Αν ρίξεις μία ματιά στο Instagram account της θα δεις φωτογραφίες και stories από τα ταξίδια που έχει κάνει μέχρι σήμερα και σίγουρα θα τη νιώσεις κι εσύ μια ζήλια. Μια ζήλια με τη θετική έννοια φυσικά για τα τόσα μέρη που ταξιδεύει και ανακαλύπτει.

Σε ποιον δεν θα άρεσε να κάνει ταξίδια και να βλέπει καινούργιους προορισμούς, πολιτισμούς και ανθρώπους; Όπως καταλαβαίνεις ο πρόλογος αυτός γίνεται για να σου πούμε –σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμη- πως η Χριστίνα αυτές τις μέρες βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της και τους κουμπάρους τους στο Abu Dhabi. Η ίδια μας έχει δείξει αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής μέσα από το Instagram account της, εμείς όμως σταθήκαμε σε ένα και μόνο story.

Σε αυτό που η Χριστίνα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Το καλοκαίρι βλέπεις για την Χριστίνα δεν έφυγε ποτέ και μας το αποκάλυψε μέσα από τα stories της σήμερα. Η Χριστίνα φόρεσε το μαγιό της και πήγε για πρωινή βουτιά στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο που μένουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η κατάλευκη αμμουδιά πάντως σε συνδυασμό με τα γαλάζια νερά, πραγματικά μας ξετρέλαναν.

Δες το βίντεο της.



Δες κι άλλες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Βρες τις διαφορές: Ο Σάκης Τανιμανίδης αντιγράφει τη Χριστίνα Μπόμπα και κάνει «χαμό»