Το hot φιλί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στα social media, που έγινε viral

Το hot φιλί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στα social media, που έγινε viral

Σου έχουμε πει πόσο τους λατρεύουμε ε;

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι από τα royal ζευγάρια που πολύ αγαπάμε, και αυτό γιατί έχουν σπάσει όλα τα στεγανά και μας δείχνουν συνεχώς, το πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι, χωρίς να σκέφτονται τους κανόνες του παλατιού. Άλλωστε δεν είναι καθόλου κακό να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Και ο Δούκας με τη Δούκισσα του Sussex μας το δείχνουν κάθε τόσο με μια πολύ απλή κίνηση.

Ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα ή ακόμη και ένα φιλί είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσουμε πως αυτοί οι δύο είναι ο ένας το ταίρι του άλλου. Σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν και το πρώτο τους παιδάκι και αυτό είναι ακόμη πιο όμορφο. Ο Κάρολος μάλιστα αποκάλυψε και τα ενδεχόμενα ονόματα του μωρού, χωρίς όμως το ζευγάρι να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια ή όχι.

Και για να είμαστε ειλικρινής αυτό είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, όταν βλέπουμε το πόσο ερωτευμένοι είναι. Ένα φιλί της Meghan Markle στον σύζυγό της, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Και εμείς κοιτάζοντας την εν λόγω φωτογραφία, αναρωτιόμαστε, πόσο πιο υπέροχοι μπορούν να γίνουν ακόμη; Μας δείχνουν την αγάπη τους και τον έρωτά τους, χωρίς να φαίνεται τίποτα πρόστυχο, κι εμείς απλά λιώνουμε στην εικόνα τους.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BqdgqOol7gX

Δεν είναι υπέροχοι;

Διάβασε ακόμη: H Meghan Markle απέκτησε κάτι που φανερώνει την αγάπη του πρίγκιπα Harry