5 μήνες μετά τη γέννα, η 55χρονη star μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 μήνες μετά τη γέννα, η 55χρονη star μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά

Και είναι μία γλύκα

Μία από τις εγκυμοσύνες έκπληξη αυτής της χρονιάς ήταν αδιαμφισβήτητα, αυτή της Brigitte Nielsen, η οποία στα 55 της χρόνια έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Matia Dessi. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2006, προσπαθούσαν επί δέκα χρόνια να αποκτήσουν παιδί και τελικά όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά απέκτησαν και κόρη.

Όπως καταλαβαίνεις μετά από τέσσερις γιους, το παιδί αυτό ήταν πραγματικά ένα θαύμα. Από τον Ιούνιο και μετά που η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κορούλα της μας έδειχνε μόνο την πλάτη της ή το κεφαλάκι της, και γι’ αυτό αυτή η φωτογραφία της ήταν μια έκπληξη. Η Brigitte και η πέντε μηνών κόρη της, Frida, μας έφτιαξαν τη μέρα, και δεν σταματήσουμε να τη χαζεύουμε.

Η Frida είναι ένα στρουμπουλό και γλυκύτατο κοριτσάκι και όπως είδαμε και στη φωτογραφία είναι η αδυναμία της μαμάς της. Η 55χρονη ηθοποιός έχει ακόμη τέσσερις γιους από τους προηγούμενους γάμους της, τους Julian Winding (34 ετών), τον Killian Nielsen (28 ετών), τον Douglas Meyer (25 ετών) και τον Raoul Meyer Jr. (23 ετών). «Είμαστε υπερευτυχισμένοι που καλωσορίσαμε το κοριτσάκι μας στη ζωή μας. Πέρασε πολύς καιρός και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Δεν ήμασταν ποτέ πιο ερωτευμένοι», έγραψε η ηθοποιός όταν γέννησε την κόρη της.

Δες την πρώτη φωτογραφία της Frida, στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: O απίθανος λόγος που όλα τα παιδιά των royals γελούν στις φωτογραφίες!