Οι μάσκες πέφτουν και οι διαφορές των κοριτσιών γίνονται θέμα στο σημερινό GNTM (video)

Οι μάσκες πέφτουν και οι διαφορές των κοριτσιών γίνονται θέμα στο σημερινό GNTM (video)

Οι σχέσεις των κοριτσιών φτάνουν στα άκρα. 

Στο χθεσινό (Δευτέρα 26/11) 20ο επεισόδιο, η Άννα Τσακουρίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ειρηνή Καζαριάν.

Ένα μοντέλο πρέπει να δίνει σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση και να αναδεικνύει πάντα τη φρεσκάδα και τη φυσικότητά του. Τα κορίτσια θα μάθουν πώς να το πετυχαίνουν αυτό με το μακιγιάζ, με τους επαγγελματίες της Dust & Cream να τους προσφέρουν ένα make-up tutorial στο σπίτι του GNTM.

H συνέχεια της μέρας γίνεται ιδιαίτερα συναισθηματική καθώς μια έκπληξη από τα αγαπημένα πρόσωπα των κοριτσιών, τους μεταφέρει νοητά στα παιδικά τους χρόνια.

Η επιστροφή στην παιδικότητα προετοιμάζει τα κορίτσια για τη δοκιμασία αποχώρησης: ένα fashion παιχνίδι με χρώματα και συμπρωταγωνιστές μικρά παιδιά, δημιουργούν το concept που θα απαθανατίσει με τον φακό του ο Γιώργος Αγγελής.



Στο πλατό οι μάσκες πέφτουν και οι διαφορές των κοριτσιών γίνονται θέμα συζήτησης με τους κριτές. Ποια είναι εκείνη που δε θα συνεχίσει την πορεία της στο GNTM;

Διάβασε και αυτό:

Το comeback της Άννας Τσακουρίδου του GNTM στα social media. Τι έγινε;