Πάνος Μουζουράκης: Η συγκίνησή του on air για το θάνατο του πατέρα

1 SHARE

Λύγισε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Πάνος Μουζουράκης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του Συγκεκριμένα είπε ο Πάνος:

«Τον Μάρτιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου. Είχε ένα θεματάκι και μπήκε για μια τυπική εγχείρηση ουσιαστικά, στην Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνω επάνω τον αποχαιρετώ, του λέω καλή επιτυχία μπαμπά, όλα θα πάνε καλά, και μου λέει σήκω φύγε να κάνεις τις δουλειές σου. Οπότε φεύγω επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, φτάνω στην επόμενη στάση κι επειδή έχει φτάσει με καθυστέρηση, τρέχω να προλάβω το boarding και την ώρα που φτάνω μου λένε έχει κλείσει η πτήση δεν μπορείτε να μπείτε. Την ώρα που δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ στην πτήση, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο αδερφός μου. Ο οποίος μου είπε πως είναι καλύτερο να γυρίσω στην Ελλάδα, οπότε εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Κάθομαι να πιω μια μπύρα μέχρι να έρθει η πτήση να γυρίσω στην Ελλάδα, με πήρε και ο Πατέρας Αντώνιος τηλέφωνο και μου είπε:

«Έτσι σε πήρα, ήθελα να δω αν είσαι καλά». Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι πλήρης. Ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε».

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ