Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο! Δες το διαμέρισμα της Kate Middleton και της αδερφής της Pippa!

Πατούλια Κατερίνα
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο! Δες το διαμέρισμα της Kate Middleton και της αδερφής της Pippa!

Είναι λίγο ακριβό αλλά κρύβει πολλές royal αναμνήσεις

Αυτό το σπίτι, σύντομα θα πουληθεί! Μιλάμε φυσικά για το διαμέρισμα το οποίο μοιράστηκε η Kate Middleton με την αδερφή της Pippa για πολλά χρόνια στο Chelsea!

Το σπίτι βγήκε προς πώληση πρόσφατα και έχει τρεις πολυτελείς κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια. Το εν λόγω σπίτι είχαν αγοράσει οι γονείς της Kate για τις κόρες τους το 2002 έναντι 1,4 εκατομμύριου δολαρίων και πλέον η τιμή πώλησής του φτάνει τα 3,45 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις Sunday Times.

Το σπίτι πάλαι ποτέ φωλίτσα του William και της Kate έχει τρία επίπεδα, είναι ζεστό και συνάμα πολυτελές ενώ η πάνω πάνω κρεβατοκάμαρα έχει μια εκπληκτική θέα!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί η οικογένεια Middleton θέλει να πουλήσει το διαμέρισμα αλλά το μεσιτικό γραφείο, Knightfrank σίγουρα θα έχει μεγάλο κέρδος από την πώληση αυτού. Ίσως η πώληση να οφείλεται στο γεγονός πως και η Pippa απέκτησε την δική της οικογένεια και ζει πια σε άλλο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της James Matthews και τον γιο τους.

Ασφαλώς μας κάνει πλάκα: Η εμφάνιση της Pippa Middleton 7 εβδομάδες μετά τη γέννα θα σε… ταράξει

Φυσικά και η Kate ζει με τα τρία της παιδιά και τον μελλοντικό βασιλιά στο διαμέρισμα 1Α του παλατιού. Δες φωτογραφίες παρακάτω.