Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashian πραγματοποιήθηκε, όμως η απουσία ατόμων ήταν εμφανής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashian πραγματοποιήθηκε, όμως η απουσία ατόμων ήταν εμφανής

Τι συνέβη εδώ;

Εδώ και περίπου ένα μήνα έχει γίνει ένας ολόκληρος ντόρος σχετικά με το αν η οικογένεια Kardashian θα κάνει ή όχι χριστουγεννιάτικη κάρτα. Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν, η Kim Kardashian έδωσε τη δική της απάντηση γι’ αυτό και το θέμα κάπου, κάπως ξεχάστηκε. Και να που την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένεια έκανε την έκπληξη και μας εμφάνισε την κάρτα της.

Την φωτογραφία ανέβασε στο Instagram account της η Khloe Kardashian, γράφοντας στη λεζάντα της: «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Σας ευχόμαστε αγάπη και αρμονία. Μέχρι στιγμής αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία από κάθε άλλη των Χριστουγέννων. Έχω όλα όσα θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Δες και αυτό: Ακόμα μία αποτυχία για τις Kardashians: Το τέλος που ανακοίνωσαν στο Instagram

Στη φωτογραφία απαθανατιζόταν η Kim Kardashian με τα τρία της παιδιά (North, Saint, Chicago), η Kourtney Kardashian με τα τρία της παιδιά επίσης (Penelope, Mason και Reign), η Khloe με την κόρη της True και η Kylie Jenner με τη μικρή Stormi. Στην άκρη της φωτογραφίας είναι και η δίχρονη κόρη του Rob Kardashian, Dream. Απόντες από την κάρτα ήταν τόσο ο Rob, όσο και η αδερφή και μαμά των reality stars, Kendall και Kris Jenner.

Η Kim έδωσε φυσικά τη δική της απάντηση γι’ αυτήν την απουσία. «Φέτος περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνουμε μια κάρτα. Τα προγράμματα αλλάζουνε, ο σύζυγός μου (Kanye West) ήταν εκτός πόλης. Αλλά τη μέρα αυτής της κάρτας συνειδητοποίησαμε την τελευταία στιγμή πως είμαστε όλοι μαζί, είχαμε όλα τα παιδιά μας, και το κάναμε. Η Kendall και η μαμά μου έσπευσαν σε μια συνάντηση κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, γι 'αυτό έχουμε αυτό που έχουμε! Όσο περισσότεροι από εμάς, τόσο καλύτερα! Από την οικογένειά μας σε εσάς, Καλά Χριστούγεννα».

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Eίδαμε καλά; Η Kourtney Kardashian αποδεικνύει ότι είναι η πιο ακομπλεξάριστη του Hollywood