Κάθεσαι; Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» επιστρέφουν στις οθόνες μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάθεσαι; Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» επιστρέφουν στις οθόνες μας

Και με το αρχικό cast

Εάν είσαι παιδί της δεκαετίας των 90’s τότε μόλις διάβασες τον τίτλο αυτής της είδησης θα ενθουσιάστηκες σίγουρα. Τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν και νιώθουμε ήδη σα να βλέπουμε τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς. Η απόλυτη σειρά των 90’s επιστρέφει κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε για την προβολή τους.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή σε ότι αφορά τη σειρά. Σύμφωνα με το Deadline στην επανέναρξη της σειράς θα συμμετέχουν οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένων των θα πάρουν μέρος οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές συμπεριλαμβανομένων των Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη το μέσο που θα κάνει τη μετάδοση.

Η πρώτη που άφησε υπόνοιες για την επιστροφή του Beverly Hills ήταν η Tori Spelling, η οποία των Μάρτιο που μας πέρασε ανέβασε στο Instagram account της κάποιες φωτογραφίες έξω από το στούντιο CBS, γράφοντας στη λεζάντα της: «Πίσω στη δουλειά με υπέροχη δημιουργική μέρα με την “συνεργάτη στο έγκλημα” Jennie Garth». Στα hashtags υπήρχαν επίσης τα ακόλουθα #90210vibes #donnaandkellyforver #besties.

Εννιά μήνες μετά το project πήρε σάρκα και οστά όταν ένας φωτογράφος του TMZ «τσάκωσε» τους ηθοποιούς μαζί με τους συγγραφείς σε μία από τις συναντήσεις τους. Πλέον μένει μόνο να μάθουμε το μέσο που θα αναλάβει τη μετάδοση.



Δες τις φωτογραφίες της Tori στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Έχεις δει τον Luke Perry άκα Ντίλαν από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»; Θα απογοητευτείς!