H Kate Middleton μόλις αποκάλυψε πώς ο George και η Charlotte έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Kate Middleton μόλις αποκάλυψε πώς ο George και η Charlotte έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο

Τελικά δεν το κάνει μόνο η Meghan

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Meghan Markle έχει σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Φυσικά και δεν έχει κάνει κάτι τόσο τραγικό, παρά μόνο κάποιες ασήμαντες θα λέγαμε στυλιστικές επιλογές, οι οποίες βρίσκονται στους άγραφους νόμους της βασίλισσας Ελισάβετ.

Και αν νόμιζες, πως το πρωτόκολλο το έχει σπάσει μόνο η Meghan Markle κάνεις λάθος μεγάλο. Η Kate Middleton αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες, τόσο ο πρίγκιπας George, όσο και η Charlotte, έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο με κάτι που έκαναν. Πώς συνέβη αυτό θα σου πούμε αμέσως.

Μιλώντας σε κάποιον από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί την μέρα των Χριστουγέννων έξω από το Sadringham, η Kate Middleton αποκάλυψε, πως ο George και η Charlotte έσπασαν μία από τις βασιλικές Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Σύμφωνα με τη Mirror και όσα είπε η Δούκισσα του Cambridge, τα δύο της παιδιά σηκώθηκαν πολύ νωρίς την ημέρα των Χριστουγέννων.

Και γιατί είναι κακό θα ρωτήσεις αυτό; Είναι «κακό» γιατί η βασιλική οικογένεια είναι γνωστό πως έχει παράδοση να ανοίγει τα δώρα της τα Χριστούγεννα και έτσι ο George και η Charlotte ξύπνησαν πιο νωρίς προκειμένου να ανοίξουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη. Τελικά παρέμεινε άγνωστο το αν άνοιξαν ή όχι τελικά τα δώρα, όμως είναι σίγουρο πως απόλαυσαν το χριστουγεννιάτικο πρωινό.

Διάβασε ακόμη: Το απίθανο σκίτσο της πριγκίπισσας Νταϊάνα αγκαλιά με τη Μeghan και την Kate που έγινε viral