Ακόμα ένα μωρό για την Khloe παρά το σκάνδαλο απιστιών του αθλητή αγαπημένου της

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα μωρό για την Khloe παρά το σκάνδαλο απιστιών του αθλητή αγαπημένου της

Έτοιμη για ακόμα ένα μωρό

Ακόμα ένα παιδί στην οικογένεια Kardashian; Φαίνεται πως μία από τις αδερφές ετοιμάζεται να γίνει μανούλα ξανά. Ο λόγος για την 34χρονη Khloe Kardashian η οποία αποκάλυψε στο Twitter την πρόθεσή της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, ενώ η κόρη της True Thompson δεν είναι ακόμα ενός έτους.

Η Khloe φαίνεται να έχει ξεπεράσει και να έχει αφήσει πίσω το σκάνδαλο απιστιών του αγαπημένου της Tristan Thompson, που ξέσπασαν τον περασμένο Απρίλιο, λίγο πριν η Khloe φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

Σε ερώτηση fan της στο Twitter για το αν θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην True, η μικρότερη Kardashian αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου δεν ξέρω. Αγαπώ την True τόσο πολύ και νιώθω πλήρης εξαιτίας της. Νομίζω πως ένα ακόμα παιδί θα με έκανε πιο πλήρη αλλά δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει και ο θεός θα αποφασίσει».

Εν το μεταξύ, άτομα από το περιβάλλον της Khloe αναφέρουν πως η 34χρονη είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Tristan και καταλαβαίνει πως πολύς κόσμος είναι κατά της επανασύνδεσης με τον Thompson αλλά την ίδια δεν την ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.

Η πηγή αναφέρει πως Tristan και Khloe διανύουν την καλύτερή τους φάση και είναι πολύ ευτυχισμένοι και έτοιμοι να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί μέσα στο 2019.

Διάβασε ακόμα: Οι εντυπωσιακές πόζες της Βίκυς Καγιά στα χιόνια με την κόρη της, τον γιο της και τον Ηλία Κρασσά