Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η πριγκίπισσα Ευγενία, θα σε συγκινήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η πριγκίπισσα Ευγενία, θα σε συγκινήσει

Μια γλυκιά και τρυφερή αποκάλυψη

Το 2018 αποτελεί ήδη εδώ και μερικές ημέρες παρελθόν και όπως αρκετοί χρήστες του Instagram, έτσι και η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε τη δική της ανασκόπηση για τη χρονιά που πέρασε. Η 28χρονη πριγκίπισσα που τον Οκτώβριο που μας πέρασε ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Jack Brooksbank ανέβασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο account της κάποια stories, και ανάμεσά τους υπήρχε μία φωτογραφία από την πρόταση που της έκανε ο Jack, και που δεν είχαμε δει ξανά.

Την εν λόγω φωτογραφία που απαθανάτιζε ένα όμορφο τοπίο με ηλιοβασίλεμα την επέλεξε ως την πρώτη της και πιο σημαντική της ανάμνηση για το 2018, γράφοντας επάνω σε αυτή: «Καθώς το 2018 φτάνει στο τέλος του, θέλω να μοιραστώ μαζί σας, μια από τις αγαπημένες μου στιγμές. Την 1η Ιανουαρίου του 2018 ο Jack μου ζήτησε να τον παντρευτώ».

Η ιστορία γνωστή συνέχεια. Ο γάμος τους προγραμματίστηκε αρχικά για την Άνοιξη του 2018, όμως μετακινήθηκε για το Φθινόπωρο στη συνέχεια, μιας και το Μάιο παντρευόταν ο Harry με τη Meghan Markle. Η Ευγενία δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον Jack στο ταξίδι τους στη Νικαράγουα, όπου και γονάτισε στο ειδυλλιακό τοπίο –που είδες από πάνω- και της έδωσε το δαχτυλίδι.

Στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφία από τον γάμο τους, γράφοντας: «Η καλύτερη στιγμή του 2018. Καλή χρονιά!».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Μεγάλη γκάφα στο βίντεο από το Παλάτι για την ανασκόπηση του 2018! Δεν φαντάζεσαι τι ξέχασαν...