Μπορείς να φανταστείς ποιος royal βγήκε πιο σκληρά εργαζόμενος για το 2018;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορείς να φανταστείς ποιος royal βγήκε πιο σκληρά εργαζόμενος για το 2018;

Η Kate και η Meghan είναι στη λίστα άραγε;

Μπορεί το 2018 να μας έχει αποχαιρετίσει εδώ και αρκετές μέρες και να έχουμε κάνει τις περισσότερες ανασκοπήσεις της χρονιάς, είδε όμως το φως της δημοσιότητας μία ακόμη, και αυτή έχει να κάνει με τους royal, το πρόγραμμά τους, αλλά και το ποιος εργάστηκε περισσότερο αυτή τη χρονιά που μας πέρασε.

Κάθε χρόνο ο Tim O’ Donovan των Times φτιάχνει μία λίστα με τις εμφανίσεις κάθε μέλους της βασιλικής οικογένειας κα στη συνέχεια τις τοποθετεί σε μια κατάταξη, ανάλογα με το ποιος έκανε τις περισσότερες (τόσο μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στο εξωτερικό). Αυτή τη χρονιά ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο Harry, η Meghan Markle, αλλά και αρκετά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Ποιος πήρε όμως την πρώτη θέση με τις περισσότερες εμφανίσεις; Είναι μέσα στη λίστα αυτή η Kate Middleton με τη Meghan Markle;

Στην ένατη θέση λοιπόν βρίσκεται η Kate Middleton με 87 εμφανίσεις, ενώ η Δούκισσα του Sussex είναι στην όγδοη με 97 εμφανίσεις (51 στο εξωτερικό και 46 εντός Ηνωμένου Βασιλείου). Ακολουθεί ο πρίγκιπας Harry με 193 (εκτός 85-εντός 108), ενώ ο πρίγκιπας William βρίσκεται στην έκτη θέση με 220 (150 εντός-70 εκτός).

Την πεντάδα ανοίγει η βασίλισσα Ελισάβετ, με 283 εμφανίσεις και την ακολουθούν οι πρίγκιπες Andrew και Edward με 394 και 463 εμφανίσεις αντίστοιχα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος με 507 εμφανίσεις, ενώ την θέση του πιο σκληρά εργαζόμενου royal πήρε η πριγκίπισσα Άννα με 518 συνολικά εμφανίσεις (71 εκτός, 447 εντός).

Διάβασε ακόμη: Η φωτογραφία που επέλεξε το παλάτι για τα γενέθλια της Kate Middleton και η αποκάλυψη για την Diana