Ο James Middleton άνοιξε το Instagram account του & βλέπουμε φωτογραφίες για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο James Middleton άνοιξε το Instagram account του & βλέπουμε φωτογραφίες για πρώτη φορά

Σου έχουμε πει πόσο μας αρέσει ε;

Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την οικογένεια Middleton, είναι πως ο αδερφός της Δούκισσας του Cambridge και της Pippa Middleton διαθέτει account στο Instagram, το οποίο όμως δεν είχαμε αντιληφθεί τόσο καιρό. Αν ωστόσο ανήκεις σε αυτό το ποσοστό κοριτσιών που τον είχε ψάξει και τον είχε βρει, τότε θα ξέρεις, πως το προφίλ του ήταν κλειστό.

Όχι πια όμως! Ο James Middleton έκανε το Instagram account του δημόσιο, και έχεις στη διάθεση σου να χαζέψεις όσες αναρτήσεις έχει κάνει τα τελευταία έξι χρόνια. Ο νεότερος αδερφός των Kate και Pippa Middleton είναι ενεργός χρήστης του Instagram από τον Ιούλιο του 2013.

Στο account του, υπάρχουν γύρω στις 180 δημοσιεύσεις που μπορείς να δεις, ανάμεσα σε αυτές και οι φωτογραφίες με τα αγαπημένα του κατοικίδια (έχει οχτώ σκυλιά). Ανάμεσα στους celebrities που τον ακολουθούν είναι η φίλη της βασιλικής οικογένειας, Ellie Goulding, αλλά και ο κουνιάδος του Spencer Matthews.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του και σου τις παρουσιάζουμε. Για περισσότερες δεν έχεις παρά να τον αναζητήσεις και να τον κάνεις follow.