Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «The Sopranos»

Πατούλια Κατερίνα
Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «The Sopranos»

Έκαναν reunion για τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα και έχουν αλλάξει πολύ

10 Ιανουαρίου 1999: Ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με το Sex and the City από το HBO, το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο αποφασίζει να βγάλει στον αέρα την θρυλική σειρά «The Sopranos».

Αν έχεις δει τον James Gandolfini σε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές ερμηνείες, σίγουρα θα σου λείψει από το χθεσινό reunion των πρωταγωνιστών της σειράς για τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα της.

Ο Gandolfini που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούνιο του 2013 δεν ήταν εκεί αλλά την απουσία του κάλυψε ο γιος του Michael στον οποίο το υπόλοιπο cast χάρισε ένα jacket με τη λέξη Sopranos γραμμένο σε αυτό.

Όλοι οι πρωταγωνιστές, έκαναν μια τιμητική πρόποση στη μνήμη του James, του τηλεοπτικού και ανυπέρβλητου ακόμα και σήμερα Tony Soprano με τον Michael Imperioli, τον τηλεοπτικό του ανιψιό να λέει χαρακτηριστικά: «Jim αυτό είναι για σένα»!

Στη συνέντευξη που έδωσαν 13 από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν και πρωταγωνίστησαν στο Sopranos (Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Jamie-Lynn Sigler, Vincent Pastore, Tony Sirico και Steven Van Zandt) θυμήθηκαν τις καλύτερες στιγμές και όσα τους σημάδεψαν από τη συνεργασία με τον αδικοχαμένο Gandolfini. Κι αν ακόμα δεν έχεις δει μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, φρόντισε να την δεις!

Δες τις φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές σήμερα, στην παρακάτω gallery.