Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για τον George. Γιατί δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για τον George. Γιατί δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ;

Τι ζήτησε ο πρίγκιπας George;

Ο Πρίγκιπας William έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, με αυτήν στον πρίγκιπα George να είναι σαφώς μεγαλύτερη, μιας και είναι ο πρωτότοκος και τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, μετά τον Κάρολο και τον ίδιο. Όσο γλυκός όμως είναι ο 5χρονος George, τόσο αυστηρός φαίνεται πως μπορεί να γίνει, εάν δεν κάνεις κάτι που σου έχει ζητήσει. Και αυτό ακριβώς αποκάλυψε ο William σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Δούκας του Cambridge επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, όμως μετά την επίσκεψη του φρόντισε να εξασφαλίσει το ενθύμιο που του ζήτησε ο γιος του. Την ημέρα των γενεθλίων της Kate Middleton, o William επισκέφθηκε τον Φιλανθρωπικό οργανισμό του Λονδίνου, στο The Royal London Hospital και φεύγοντας πήρε μαζί του πολλά goodies (ζελεδάκια, καραμέλες κλπ) και ένα μικρό ελικόπτερο, το οποίο είναι αποκλειστικά για τον George.

«Δεν μπορώ να επιστρέψω σπίτι χωρίς το ελικόπτερο. Ο George δεν θα με συγχωρήσει ποτέ», είπε ο William. Ο 5χρονος διάδοχος είναι φανατικός λάτρης των ελικοπτέρων και των αεροπλάνων κι έχει πει στον πατέρα του πως από κάθε του ταξίδι θέλει αποκλειστικά και μόνο να του φέρνει αυτό το σουβενίρ, αλλιώς δεν θα το συγχωρήσει ποτέ αν το ξεχάσει.

Ο George φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τις ηγετικές του ικανότητες.