Βάσω Λασκαράκη: Η φωτογραφία της για τα γενέθλια του συντρόφου της απαιτεί το like σου

Βάσω Λασκαράκη: Η φωτογραφία της για τα γενέθλια του συντρόφου της απαιτεί το like σου

Δες πώς του ευχήθηκε η ηθοποιός

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Βάσω Λασκαράκη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και την κόρη της Εύα. Η όμορφη ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες, απολαμβάνει τον έρωτα της με τον γνωστό chef, δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ, και αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου στο Instagram account της.

Σήμερα ο Λευτέρης έχει τα γενέθλια του, και φυσικά η Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και διαδικτυακά. Η ηθοποιός ανέβασε στο προσωπικό της account μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της από το πρόσφατο ταξίδι τους και πραγματικά δεν μπορούμε να μη δώσουμε το like μας, σε αυτήν την ανάρτηση.

Ο Λευτέρης έχει πάρει στην πλάτη του την όμορφη ηθοποιό και με ένα υπέροχο φόντο πόζαραν και οι δύο για την πιο #couplegoals φωτογραφία που έχουμε δει τελευταία. Μπορεί η λεζάντα της να έγραφε ένα απλό «Happy Birthday», τα hashtags όμως είχαν όλη της την αγάπη. «Happy birthday ❤ #mylove #myman #40 #andcounting #crazytogether #chefofmyheart #whenyouarehappyiamhappy», έγραψε και το hashtag που μας έκλεψε την καρδιά ήταν το όταν είσαι χαρούμενος, είμαι χαρούμενη (aka whenyouarehappyiamhappy).

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και να είναι πάντα έτσι ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.