Την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγό της, δεν θα την πιστέψεις

Την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγό της, δεν θα την πιστέψεις

Και δίκιο θα έχεις

Έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες από την ημέρα που η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Φίλιππο Μιχόπουλο και μέσα από τα social media της, μας δείχνει καθημερινά, το πόσο ευτυχισμένη είναι με τον σύζυγο και τον γιο της Μάξιμο. Κάθε ανάρτησή της στο Instagram account της κρύβει και μια διαφορετική ιστορία, που φυσικά δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη.

Κάπως έτσι λοιπόν συνέβη και αυτή τη φορά. Αφού φωτογράφισε και απαθανάτισε τα τρυφερά τετ-α-τετ της φίλης της, Βάσως Λασκαράκη με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, έκανε και μία περίπου αποκάλυψη για τον σύζυγό της, η οποία ήταν αρκετά αστεία και σίγουρα δεν ίσχυε.

Σε ένα από τα story της η Αθηνά φαίνεται να δίνει ένα πεταχτό φιλί στον Φίλιππο, με εκείνον να αντιδρά κάπως περίεργα, αφού όπως θα δεις κι εσύ τον ξάφνιασε. Κάτω από το βίντεο αυτό λοιπόν έγραψε: «Μάλλον….δεν περνάει και πολύ καλά μαζί μου», επηρεασμένη προφανώς από τη στάση του. Αυτό βέβαια, όσο και αν θέλησε να την πειράξει ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο.



Το ζευγάρι είναι στα καλύτερα του και πιο αγαπημένοι από κάθε άλλη φορά. Δες και το βίντεο που ανέβασε ο Λευτέρης Σουλτάτος, θέλοντας να πειράξει την ηθοποιό.