Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Παντρεύονται ξανά;

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Παντρεύονται ξανά;

Οι φωτογραφίες και τα σχόλια στο Instagram

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην αγαπημένη τους Σίφνο. Και από ότι καταλάβαμε, μάλλον σκέφτονται να το κάνουν και δεύτερη φορά ή γιατί όχι και κάθε χρόνο για να ανανεώνονται.

Κάπως έτσι δηλαδή αντέδρασε ο Σάκης Τανιμανίδης στις φωτογραφίες που ανέβασε η αγαπημένη του Χριστίνα, μετά το τέλος του bridal show στο οποίο και συμμετείχε. Το νυφικό που φορούσε (δια χειρός Βασίλη Ζούλια) ήταν ό,τι πιο όμορφο είδαμε, και έμοιαζε πραγματικά σαν να έχει βγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού. Μετά το σχόλιό του στη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου, σχολίασε και αυτές της συζύγου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να βγάλω το κοστούμι μου»;

Η Χριστίνα Μπόμπα φυσικά δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του καλού της, γράφοντάς του: «Ετοιμάσου, έχω πάρει φόρα με τα νυφικά». Φυσικά και όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και δεν εννοούσαν πραγματικά πως παντρεύονται ξανά.

Δες τις φωτογραφίες της Χριστίνας και τα σχόλια παρακάτω στη gallery.