Μεγάλη απώλεια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Έχασε τον πατέρα του

Πατούλια Κατερίνα
Μεγάλη απώλεια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Έχασε τον πατέρα του

Δύσκολες στιγμές για τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο

Δύσκολες ώρες περνά ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο 38χρονος παρουσιαστής έχασε τον πατέρα του Γιώργο ενώ από νωρίς σήμερα απουσίαζε από την πρωινή καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του στον Ρυθμό 9,49.

Οι συμπαραγωγοί του Ιωάννα και Σταμάτης εξηγούσαν στον κόσμο που ήθελε να μάθει τι κρύβεται πίσω από την απουσία του Δημήτρη πως ο Ουγγαρέζος απουσιάζει για έναν πολύ σοβαρό προσωπικό του λόγο ενώ λίγο αργότερα η παραγωγός του Ρυθμού Μαρία Γεωργάκαινα ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση.

Πριν από δύο χρόνια και με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, ο Ουγγαρέζος είχε γράψει ένα τρυφερό μήνυμα προς τον πατέρα του και είχε ποστάρει την παρακάτω φωτογραφία τονίζοντας:

«Μαστρο-Γιώργη, χρόνια πολλά. Μια που δε μ'αφήνεις να σου ανταποδώσω υλικά όσα έχεις κάνει για μένα, εύχομαι μόνο ένα.. Να σε κάνω μια μέρα υπερήφανο».

Eν το μεταξύ και η Φαίη Σκορδά από τον αέρα του Πρω1νού ΑΝΤ1, στο οποίο βρίσκεται καθημερινά ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της εκπομπής:

«Είναι μία αμήχανη μέρα για όλους μας. Ο Δημήτρης περνά δύσκολα, έχασε τον μπαμπά του, του στέλνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά».



Θερμά συλλυπητήρια στον παρουσιαστή και την οικογένειά του

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr