Το μυστικό που φυλάει η Meghan Markle έχει σχέση με την Kate, και δεν το φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστικό που φυλάει η Meghan Markle έχει σχέση με την Kate, και δεν το φαντάζεσαι

Ήταν και για μας μία έκπληξη

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και στη συνέχεια η ανακοίνωση του γάμου τους, κυκλοφόρησαν άπειρα δημοσιεύματα και φωτογραφίες της πρώην ηθοποιού από το παρελθόν της, το οποίο προμήνυε πως κάποια στιγμή θα βρει κι εκείνη τον πρίγκιπα των ονείρων της.

Μετά την εφηβική της φωτογραφία μπροστά από το παλάτι του Buckingham, αποκαλύφθηκε πρόσφατα, πως η Meghan όταν είχε ακόμη το blog της το The Tig είχε γράψει σε αυτό για την Kate Middleton. Ναι και όμως, καλά διάβασες. Παρά την κόντρα τους που πλανιέται στην ατμόσφαιρα το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα του Sussex είχε γράψει στο blog της για τη συννυφάδα της.

Το 2014 η Meghan έγραψε ένα θέμα για τις πριγκίπισσες, όπου αποκάλυψε την εμμονή για τη She-Ra (animated με πριγκίπισσες), ενώ είχε πάρει και συνέντευξη από την πριγκίπισσα Alia Al-Senussi της Λιβύης. Στο κείμενο αυτό συζητούσε για το πως το κλασικό όνειρο του να γίνεις royal σε ακολουθεί μέχρι την ενηλικίωση.

«Οι μεγάλες γυναίκες φαίνεται να διατηρούν αυτήν την φαντασία της παιδικής ηλικίας», γράφει η Markle, σύμφωνα με το People. «Απλά κοιτάξτε τη λαμπρότητα γύρω από τον βασιλικό γάμο και την ατελείωτη συζήτηση για την Princess Kate». Που να ήξερε τότε, πως η δική της στιγμή να γίνει γνωστή πριγκίπισσα θα ερχόταν τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευση αυτού το άρθρου; Αυτή ήταν και η τελευταία αναφορά (ή σύνδεση) της Meghan με τη βασιλική οικογένεια, προτού γίνει Δούκισσα του Sussex.

Τώρα που έχει γνωρίσει καλύτερα την Kate Middleton κι έχει ζήσει μαζί της, ποια να είναι η γνώμη της άραγε;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr