Η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της σε σπάνια τρυφερά τετ-α-τετ

Η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της σε σπάνια τρυφερά τετ-α-τετ

Πόσο καιρό έχουμε να τους δούμε έτσι;

Από τότε που μάθαμε πως η Lady Gaga και ο Bradley Cooper πρωταγωνιστούν μαζί σε ταινία ξεκίνησε μια παραφιλολογία, που ήθελε τους δύο stars να έρχονται πιο κοντά. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν έχει υπόσταση, αφού και ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Irina Shayk (μην ξεχνάς έχουν κι ένα παιδί μαζί), και η τραγουδίστρια είναι επίσης αρραβωνιασμένη.

Αυτό ίσως και να το είχες ξεχάσει, γιατί είναι αλήθεια πως είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δούμε παρέα με τον σύντροφό της, Christian Carino. Στην τελετή των Sag Awards όμως, μας αποζημίωσαν για όλες αυτές τις φορές που κάναμε δεύτερες σκέψεις για τη σχέση τους.

Lady Gaga και Christian δεν ξεκόλλησαν όλο το βράδυ ο ένας από τον άλλο, και δεν σταμάτησαν λεπτό να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Τι και αν μέσα στην αίθουσα υπήρχαν εκατό (και παραπάνω) άτομα, η Lady Gaga είχε μάτια μόνο για τον αρραβωνιαστικό της, και εκείνος μόνο για εκείνη.


https://www.instagram.com/p/BtLhLaAAuu5

Οι φωτογραφίες άλλωστε μαρτυρούν όλα αυτά που προσπαθούμε να σου περιγράψουμε με λόγια. Μπορεί οι τρυφερές στιγμές τους να είναι σπάνιες, μας κάνουν όμως να «λιώνουμε».


https://www.instagram.com/p/BtLxez_Hvq7

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr