Ο Bradley Cooper αφήνει την Irina Shayk και δεν φαντάζεσαι για ποια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Bradley Cooper αφήνει την Irina Shayk και δεν φαντάζεσαι για ποια

Σχεδόν δεν το πιστεύουμε

Αν είχαμε τη δυνατότητα να χαρακτηρίσουμε ένα δημοσίευμα αστείο, τότε ξεκάθαρα θα επιλέγαμε αυτό για το οποίο γράφονται αυτές οι γραμμές. Ένα από τα tabloids αυτής της εβδομάδας αναφέρουν πως ο Bradley Cooper ετοιμάζεται να παρατήσει την Irina Shayk για τα μάτια της...Lady Gaga.

Και ναι φυσικά και το θεωρούμε αστείο και τεράστιο ψέμα όλο αυτό. Ποιος άντρας είναι αυτός που θα παρατούσε ποτέ την Irina Shayk; Την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη αυτού; Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε άσχημη την Lady Gaga ή κατώτερή της, απλά μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Bradley έχει ερωτευτεί το πρόσωπο και τα μάτια της Lady Gaga. Και πως η Irina φοβάται, ότι ο διάσημος θα παρατήσει εκείνη και την κόρη τους για την τραγουδίστρια. Ωστόσο εδώ κάπου να ξεκαθαρίσουμε, πως αυτά που είπε ο Bradley για την Lady Gaga, δεν τα εννοούσε σε ερωτικό και ρομαντικό επίπεδο, αλλά για τον χαρακτήρα που έδειξε και έβγαλε στην ταινία που πρωταγωνιστούν «A star is born».

Το ψεύτικο δημοσίευμα ανέφερε επίσης: «Ο Bradley έχει μαγευτεί από την Lady Gaga και «λιώνει» όταν είναι μαζί της. Και αυτό είναι πολύ σκληρό για την Irina που νιώθει πως τον χάνει». Ευτυχώς όμως αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία τεράστια παρανόηση και κατ’ επέκταση μία κακιά φήμη.

Διάβασε ακόμη: Γελάει ο κόσμος: Το Twitter κοροϊδεύει τη Lady Gaga και… όχι άδικα